01
01
01

Private Residential - Refurbishment and extension

New Barn Lane

Cheltenham

The requirement for this project was for more usable space in a large home that structure is letting it down, which is a common issue for older properties that just don’t fit into modern family living. The scheme transformed the existing chalet bungalow and updated the existing rear extension into an open plan kitchen diner and family room celebrating the height of the existing construction by providing a double heigh space that opens to the garden.

Materials

Timber Cladding

Crittal glazing

White Render

Team
  • Architects: Bonfield Architecture and Design

  • Structural Engineer: David Partridge Ltd

  • 3D Visualisation: Bonfield Architecture and Design

© 2022 Bonfield Architecture and Design Ltd.

Thanks for submitting!

Contact Us

Location: Cheltenham, Gloucestershire

Email: info@bonfieldarchitecture.com

Telephone: 07545 769 938

Information

Keep in Touch

Sign up for our newsletter and be the first to know about our upcoming projects and offers.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Houzz